UB : Ciències culinàries i gastronòmiques
Resum
Nota de tall juny
-
Ciències culinàries i gastronòmiques
Dades generals de l'estudi
Any Acadèmic | Places ofertes | Demanda 1a opció | Estudiants de nou ingrés | % accés en primera preferència | Estudiants matriculats | Taxa de rendiment | Titulats | Taxa d'eficiència |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
14-15 | 60 | 69 | 63 | 98,11% | 63 | 86,68% | 0 | ND |
15-16 | 70 | 83 | 77 | 97,06% | 128 | 82,43% | 0 | ND |
16-17 | 70 | 66 | 74 | 95,77% | 182 | 84,87% | 0 | ND |
17-18 | 80 | 43 | 43 | 87,8% | 206 | 87,14% | 36 | 98% |
18-19 | 80 | 52 | 50 | 81,63% | 198 | 86,47% | 42 | 98% |