UdG : Enginyeria agroalimentària
Estàndar 1
Oferta, demanda i matrícula
Any Acadèmic | Places ofertes | Demanda 1a opció | Estudiants de nou ingrés | Percentatge d'accés en primera preferència |
---|---|---|---|---|
13-14 | 40 | 30 | 36 | 100% |
14-15 | 40 | 50 | 45 | 100% |
15-16 | 40 | 25 | 32 | 86,21% |
16-17 | 40 | 24 | 23 | 95,45% |
17-18 | 40 | 30 | 36 | 94,12% |
18-19 | 40 | 28 | 31 | 80% |
Nota de tall juny
-
Enginyeria agroalimentària
Nota d'accés dels alumnes de nou ingrés
-
De 5 a <6
-
De 6 a <7
-
De 7 a <8
-
De 8 a <9
-
De 9 a <10
-
De 10 a <11
Via d'accés dels alumnes de nou ingrés (graus + estudis anteriors a l'EEES)
|
Batx. / COU amb PAU | 30 |
|
Univ. Batx. / COU | 8 |
|
FP2, CFGS | 4 |
|
Diplomat, llicenciat | 1 |
|
Més grans de 25 anys | 1 |
|
Altres accessos | 1 |
Total | 45 |
---|