Ciències de la Salut

Ciència i tecnologia dels aliments

Summary

  • Curs acadèmic :

Nota de tall juny

Universitat oferta Nota de tall juny
UB Ciència i tecnologia dels aliments 7.274
UAB Ciència i tecnologia dels aliments 7.816

Dades generals de l'estudi

Universitat Places ofertes Demanda 1a opció Estudiants de nou ingrés % accés en primera preferència Estudiants matriculats % Abandonament a primer curs Taxa de rendiment Titulats Taxa d'eficiència
UB 80 70 91 60.23% 274 21.59% 79.28% 18 95.72%
UAB 60 71 62 67.24% 220 9.68% 86.73% 23 97.81%
Places ofertes Demanda 1a opció Estudiants de nou ingrés % accés en primera preferència Estudiants matriculats % Abandonament a primer curs Taxa de rendiment Titulats Taxa d'eficiència
Total 140 141 153 63.01% 494 16.67% 82.68% 41 96.9%

Hores de docència per categoria del professor

  • Permanents (CC,CU,CEU,TU, Agregat)
  • Permanents (TEU + Col·laboradors)
  • Lectors i altres Professors en vies de permanència
  • Associat
  • Altres

Només es disposa de les hores de docència de les universitats públiques més la universitat de Vic, centres integrats

% d'hores de docència per grau de titulació del professor

  • Doctorate holder
  • Non-doctorate holder
  • Information not provided

Només es disposa de les hores de docència de les universitats públiques més la universitat de Vic, centres integrats

Alumnes que marxen per paí­s

  • CZECH REPUBLIC
  • NETHERLANDS
  • UNITED KINGDOM