Resum

Nota de tall juny

  • Enginyeria agroalimentària

Dades generals de l'estudi

Any Acadèmic Places ofertes Demanda 1a opció Estudiants de nou ingrés % accés en primera preferència Estudiants matriculats Taxa de rendiment Titulats Taxa d'eficiència
10-11 30 10 14 72,73% 14 42,11% 0 ND
11-12 30 21 21 100% 29 44,8% 0 ND
12-13 40 8 19 80% 33 51,39% 0 ND
13-14 40 17 24 100% 48 50,11% 1 100%
14-15 40 18 25 100% 57 57,77% 6 91%
15-16 40 11 12 100% 50 67,72% 4 98%
16-17 40 19 25 88% 59 64,52% 3 85%
17-18 0 0 ND ND 34 83,03% 10 85%

Nombre de professors que participen a l'estudi

  • Permanents (CC,CU,CEU,TU, Agregat)
  • Permanents (TEU + Col·laboradors)
  • Lectors i altres Professors en vies de permanència
  • Associat
  • Altres

Hores de docència per categoria del professor

  • Permanents (CC,CU,CEU,TU, Agregat)
  • Permanents (TEU + Col·laboradors)
  • Lectors i altres Professors en vies de permanència
  • Associat
  • Altres

% d'hores de docència per grau de titulació del professor

  • Doctor
  • No doctor
  • Sin informar

Sense informar correspon a personal que dóna classe però que no és PDI (exemple, personal extern de la universitat, investigadors)